Mike Peterson lanceert na het succes van “Samen Zijn We Eén” nu een REMIX!

Het succes van Mike Peterson zijn ‘Unplugged’ EP is niet onopgemerkt gebleven. Zo scoort de zanger met ‘Samen Zijn We Eén’ op dit moment en is deze al wekenlang terug te vinden in de Viral Charts op Spotify.

Ook tijdens zijn optredens ziet de zanger dit succes terug. ‘Waar ik ook sta op te treden, overal vragen ze Samen Zijn We Eén aan! En ik vind het toch wel het leukste als er op mijn eigen liedjes gedanst wordt. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om een remix te maken’.

Mike kroop zelf de studio in om een uptempo versie te maken en dat is meer dan goed gelukt.

De remix van ‘Samen Zijn We Eén’ is vanaf 11 januari als bonus track op zijn EP en als single release te beluisteren via alle bekende kanalen.