Mick Harren – Goudgele rakker

Volkszanger Mick Harren heeft misschien wel het mooiste geschenk gekregen dat hij zich mag wensen. Van niemand minder dan Joop Hazes, de oudste broer van André Hazes senior kreeg Mick een hele oude opname tape met 4 nooit uitgebrachte liedjes van de grootste volkszanger van Nederland.

Mick Harren is geen onbekende van de familie Hazes, want hij zong op menig feestje van de familie Hazes.Tijdens één van de feestjes kwam Joop Hazes naar Mick toe en zei dat hij iets heel speciaals voor hem had en het hem gunde, omdat Joop groot fan is van Mick’s stemgeluid en de zanger en entertainer die Mick is. Joop wilde dat Mick er iets heel moois van ging maken en schonk hem de tape. Het bleef een tijd lang stil en alles lag lange tijd veilig in de kluis, totdat Joop Mick erop aansprak wanneer er nou eens iets met de liedjes ging gebeuren.Inmiddels is hij de studio ingedoken en is de eerste single een feit met de titel “Goudgele Rakker”