Kevin Madero – ’t is niet mijn fout

Kevin Madero begint het jaar 2024 voortvarend met zijn nieuwe single ”t is niet mijn fout’. Kevin: ‘Tijdens mijn optredens zong ik dit liedje, dat oorspronkelijk 15 jaar geleden door Jeff van Vliet is uitgebracht, heel vaak en dat leverde altijd leuke reacties op.

Omdat een groot aantal fans veronderstelden dat het een liedje van mezelf was, dacht ik een tijdje geleden om hier zelf een moderne bewerking van te laten maken door het team van Sonic Solutions. Om geen slapende honden wakker te maken heb ik dit nummer bewust het afgelopen jaar niet gezongen. Mijn gemoderniseerde versie bevat naast live saxofoongeluiden ook akoestische- en elektrische gitaarpartijen. Daarnaast zorgen het achtergrondkoor en de nieuwe geluiden, die duidelijk hoorbaar zijn, dat het eindresultaat een echte power ballad is geworden.