JUSTEN DE WILDT nieuwe single ‘Schoonheid’

2024 moet hét jaar worden voor Justen de Wildt. In 2023 maakte de zanger al grote stappen door een samenwerking aan te gaan met platenlabel Smaragd Music en boekingskantoor Lukassen. Daarnaast treedt hij op door heel het land en wordt zijn eigen repertoire steeds populairder waaronder zijn hit ‘Esmeralda’.

Met zijn nieuwe single ‘Schoonheid’ laat hij opnieuw horen dat hij als geen ander weet hoe je een feestje moet bouwen. Zijn sound is vrolijk, dansbaar, aanstekelijk en zingt makkelijk mee. ‘Als artiest krijg je natuurlijk de grootste kick wanneer mensen je liedjes meezingen en tijdens mijn optreden bij het Mega Piraten Festijn in het GelreDome stond ik echt met kippenvel te zingen!’ aldus Justen.

Schoonheid’ is vanaf vandaag 5 januari te beluisteren via alle kanalen en is het startschot van wat belooft een heel mooi en muzikaal jaar te worden voor Justen de Wildt!

RTV-Promotie Nel van Olm