Johnny Gold – CarnaLal

De Koning van de feestmuziek heeft een reputatie hoog te houden wat carnavalsmuziek betreft, de winnaar van twee “kies je kraker titels” ( de meest prestigieuze carnavalsliedjes wedstrijd in Brabant ) is er alles aan gelegen om alle feestvierders in o.a die periode te voorzien van een hitzinnige feestplaat !!

Kwam Johnny Gold in samenwerking met Bertus Staigerpaip twee maanden geleden al uit, met een speciale track voor de echte boerenrock liefhebbers, heeft hij nu al zijn energie gestopt in een echte ouderwetse Carnavalskneiter … CarnaLal is een productie die het authentieke Carnavalsgevoel nog nooit zo heeft samengevat als het Enfant Terrible van te Nederlandstalige Showbizzenis nu heeft gedaan, bijgestaan door zijn vaste producer Dylan van der Feen zijn er ruim 200 muzieksporen vol gerammeld met echte blazers, live accordeon, achtergrond koor en een bus vol feestvierders die het meelallen voor hun rekening namen … en dat is niet zo’n klein beetje te horen ook !!!! Zoals de ouwe feestjuinert er zelf van zegt “het zal toch niet te veel feest weeze nie”… wat wij jullie wel kunnen vertellen is dat het niet alleen tijdens de dolle dagen van Carnaval feest zal zijn met deze kneiter, ieder ander feestmoment in welke periode dan ook zal een uitstekend decor zijn voor deze fantastische meelaller !!!