John Heesakkers komt met 22ste single “Als een dief in de nacht”

John Heesakkers, de 56 jarige zanger uit Heerlen, hoopt dat de beentjes weer
los gaan op de dansvloer met zijn nieuwe single “Als een dief in de nacht”. Dit oude liedje van Stef Ekkel is in een nieuw jasje gestoken door Joris van Dijk en
Michel Clerx van Sonic Solutions in Roosendaal.

Met een lekkere beat en de mooie klanken van Daniel Metz op zijn accordeon, is John Heesakkers heel blij met dit eindresultaat wat alweer zijn 22ste single is die hij uitbrengt. Ook deze productie komt weer onder het label van CD Hamster Music uit, waar John al weer geruime tijd mee samen werkt. Wat goed bevalt moet je niet zomaar aan de kant zetten, zegt hij. Zoals velen zullen weten heeft hij met zijn gezondheid even een mindere periode gekend, maar gelukkig gaat het op dit moment weer aardig goed en zolang het goed gaat, gaan we door met zingen zegt de positief gestemde John Heesakkers.