Jessy Arjaans “De liefde van de man gaat door de maag”

De in Rotterdam geboren Jessy Arjaans en tegenwoordig wonende in Groningen, komt vandaag met een heerlijke feestsingle wat een mega hit was in de 70e jaren. Zij is door meerdere radiomakers uitgedaagd om dit carnavalsnummer opnieuw uit te brengen.

Maar wat ook erg leuk is, is dat Jessy dit al op jonge leeftijd samen met haar vader zong in de cabine van de vrachtwagen als zij van de ene kermis naar de andere kermis reden. “De liefde van de man gaat door de maag” is een carnavalskraker uit 1974 en destijds uitgebracht door Ria Valk. Jessy Arjaans komt met een lekker frisse nieuwe band eronder en vertelt over het gelijk als de titel luidende spreekwoord; De liefde van de man gaat door de maag, wat betekent dat je een man kan verleiden met je kookkunsten. Of Jessy ook verschillende etenswaren op haar lichaam gaat hangen bij optredens is een verrassing maar de gelijkenis met het stemgeluid is waanzinnig. De stemmen zijn haast identiek, dus een groot compliment voor Jessy Arjaans natuurlijk. Jessy kennen wij natuurlijk als een allround zangeres en is van alle markten thuis, zij is een coverzangeres met een heel breed repertoire. Afgelopen jaren heeft zij al veel mooie singles uit mogen brengen o.a. “Oh Mario” “Ik fluit naar alle mannen” Ik ben geen Mata Hari” maar ook scoorde zij hoog met “Hemelsblauwe ogen” en nu wil zij met de komende Carnaval de liefde van de man gaan bezingen.
Deze single zal ook wederom uitgebracht worden onder het voor haar vertrouwde label CD Hamster Music van Adriaan Drost, waarmee Jessy al jaren samen werkt. De videoclip is gemaakt door de mannen van CreAgency op diverse locaties.

Willem de Bie Music Promotion