IMMER HEIDI PRESENTEERT EERSTE SINGLE MET ‘FUCK DA KOEKJE’

Immer Heidi, niet de zoveelste PartyAct, maar een echte Live-act die het hele publiek meeneemt in een half uur durende extase: de nieuwe sensatie uit Nederland IMMER HEIDI,een top zangeres die van jouw feestje een onvergetelijke ervaring weet te maken. Een Duits / Nederlands Oktoberfest ApresSki Mallorca Style feestje met de bekende ‘Mallorca” opzwepende beat…

Alleen bekende Duitse en Nederlandse Partyhits in haar eigen unieke muzikale ‘Malorca Style’ jasje..

Van de bedenker van ‘Immer Hansi’, nu zijn muzikale zusje ‘Immer Heidi’.

Immer Heidi, de naam zal je misschien al wat bekend in de oren klinken, omdat Immer Heidi van dezelfde bedenker is als haar muzikale broertje Immer Hansi, maar dit muzikale zusje zal diverse tracks gaan uitbrengen in de alom bekende en omarmde Mallorca Sound. Na uitstapjes bij ‘the Voice’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’ slaat Immer Heidi een nieuwe weg in en gaat het party-pad op. Er zijn al vergevorderde afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland, dus aan dit feest komt nooit een einde.

Immer Heidi gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport en zomervakantie voor succes.

Immer Heidi is breed inzetbaar op Tent-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Feestbeest Immer Heidi is altijd meteen herkenbaar in haar eigen ontwikkelde outfit, aan haar eigen voice en sound, en is dus een garantie voor een half uur gezelligheid! Immer Heidi in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop! Gegarandeerd!