Henk Voskuil deelt zijn liefde voor muziek

Henk Voskuil, komt met een nieuwe singel genaamd “ Mijn liefde voor muziek”. Na een poosje van stilte heeft de kleinzoon van Henk hem over te streep weten te trekken om weer eens een nieuw nummer uit te brengen. Zo terugkijkend op zijn jarenlange carrière, wilde hij graag een nummer uitbrengen waarin hij het verhaal verteld over zijn jarenlange liefde voor muziek die al op jonge leeftijd begon.

Als klein jongetje speelde Henk al accordeon en daar is het allemaal mee begonnen, hij wist toen al dat dit was wat hij wilde, muziek maken en zingen. Hij was destijds 12 jaar oud toen hij met zijn accordeon achter op de fiets naar les ging en op 19 jarige leeftijd zong hij al in de band “Bleu Comments”. In 1993 werden de “Tornado”s” opgericht en boekten vele successen, vooral bij de piraten, door het hele land heen. Deze band is in 2012 gestopt, daarna ging Henk
solo verder. En ook deze carrière is een succes, tot op de dag van vandaag heeft hij door het hele land heen mooie optredens, zet hij nog menig feesttent op zijn kop en zingt jong en oud zijn liedjes enthousiast met hem mee. Voor zijn nieuwe singel kwam Henk dit nummer tegen, het origineel is van het Duitse duo Fantasy, en zag daarin de basis om zijn liefde voor muziek te bezingen en hoe het allemaal begon. Arjan Venemann van AV-Studio heeft de band gemaakt en samen met Jacqueline Hermes-de Bie is Henk om tafel gaan zitten voor de tekst. Het is weer een nummer geworden die Henk op het lijf is geschreven, met zijn karakteristieke stem weet hij het gevoel over te brengen en verteld hij het verhaal van zijn grote liefde, de muziek. Deze liefde is nooit over gegaan en tot op heden treed Henk nog regelmatig met veel plezier op en heeft hij zijn passie nooit verloren.