Henk Kamphuis komt met “Als de dag van toen”

Henk zijn vaste producer Jordan die Henk altijd weet te verrassen met nieuwe arrangementen, bedacht dat er weleens een hitje zou kunnen zitten in het nummer “Als de dag van toen”, wat destijds gezongen is door Reinhard Mey.

Toen Henk het idee hoorde en wat voor arrangement er zou komen was hij meteen in voor een opname. Hierop heeft Jordan contact opgenomen met maatje Roy Otters die een ruwe versie heeft geproduceerd. Hierop is Brad Grobler van Big Productions aan het werk gegaan en samen met Jordan is er een waar pareltje ontstaan. Henk is naar de studio getogen en heeft zoals altijd op zijn eigen supergezellige wijze de single ingezongen. De Nederlandse tekst van Karel Hille was er al en Henk doceert deze op eigen wijze! Het nieuwe arrangement doet geen afbreuk aan het origineel en is een echt feestnummer geworden. Dit heerlijke nummer kan zomaar ook nog de carnaval beroeren ondanks de late release.
Het label van Henk wilde de single al uitbrengen voor de Kerst. In die periode is er een videoclip opgenomen, echter keurde het management en Henk de eerste versie van de videoclip af. Inmiddels waren er al veel activiteiten voor de kerst singles en ook het clipbedrijf wat volop aan het werk was met onder andere de nieuwe single van Gerard Joling, Henk die een super collegiale collega is zei, laat
die maar voor gaan dan brengen we eerst mijn kerst single met Arjan van Zanten uit en dan gaan we met de nieuwe in januari 2024 uit. Het label was het hiermee volkomen eens de nieuwe videoclip is in de eerste week januari tot zijn recht gekomen
De nieuwe single van Henk komt uit op Lumineux Music onderdeel van JFM, de videoclip is gemaakt door het team van The Clip Academy met ondersteuning van Future Films.