Devon Donovan komt met “Altijd van jou zijn”

Tijdens een editie van een talentenjacht in Brabant was een producer van Devon zijn huidige label ook aanwezig. Devon had van dit evenement de presentatie in handen. Het viel de producer op dat Devon met flair presenteerde en ook nog eens lekker kon zingen. Een aantal maanden later zong Devon zijn eerste single in en nu release hij op
het label Lumineux Music zijn tweede single!

Wie denkt dat dit het enige is wat Devon tot nu toe heeft gedaan vergist zich. Deze duizendpoot loopt alweer een tijdje mee en is waar dan ook mogelijk te zien als artiest, maar ook nog als presentator. Door zijn sympathieke uitstraling weet hij al snel het publiek voor zich te winnen. Nu komt hij met de nieuwe single “Altijd van jou zijn” een heerlijk uptempo nummer naar een idee van de producer Jordan. Het nummer is een cover, zangeres Antje
Monteiro bracht het een aantal jaren geleden ook uit. Samen met producer Brad Grobler is er een nieuw arrangement van gemaakt. Devon heeft het ingezongen in de studio van Big Productions. Het nummer komt uit op het label Lumineux Music en de videoclip is gemaakt door het team van The Clip Academy.
Let op!! bij de release is er bewust door de influencers een aantal foutjes gemaakt in de hoes van de single. Zoek deze verschillen en stuur een DM of mailtje naar het label. De eerste vijf die de verschillen opmerken krijgen een leuke verrassing! Devon Donovan is namens het label Lumineux Music vanaf Mei op diverse events aanwezig en voor nu kom je hem misschien wel tegen elders in het land.