Debuut single van Dylano Verhoeven is een grote hit!

Een dikke feest versie van de monsterhit ‘Leef als een zigeuner’ die in combinatie met de lage opvallende stem van de Tilburgse zanger een super match is!
Dylano Verhoeven (09-04-2002) uit Tilburg groeide zowat op in de kroeg waar ook zijn liefde voor de Nederlandstalige muziek begon.

Ongeveer een jaar geleden ontdekte Dylano zijn passie voor het zingen waarna het balletje snel ging rollen en hij steeds vaker op de bühne stond. Een goede kennis opperde het idee om een eigen single te maken met het idee om gezellige feestversie te maken van de monsterhit; Leef als een zigeuner. Zo werd contact gezocht met producer André Kooiman (AKMP) die dit idee vorm gaf en een heerlijke feestbeat met accordeonsolo’s toevoegde aan het nummer. Het resultaat is een top feest versie geworden die in combinatie met de lage opvallende stem van de Tilburgse zanger een super lekkere match is!
De single “Leef als een zigeuner” is vanaf eind Januari 2024 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP en wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke feestknaller laat Dylano Verhoeven meteen horen dat hij meteen meedoet in het Nederlandstalige circuit in 2024!