Billy Dans trapt grote plannen voor 2024 af met nieuwe single ‘Radar’

2023 bleek al een succesvol jaar voor Billy Dans. Toch heeft Billy nog grotere ambities voor 2024. Als voorproefje van zijn album trapt Billy 2024 af met zijn nieuwe single ‘Radar’. Deze nieuwe single bevat alle ingrediënten van een typische Billy Dans plaat: vrolijk, dansbaar en in een dikke productie!

‘Radar’ is de voorloper van zijn debuutalbum met daarop zijn grootste hits maar ook veel nieuwe tracks, welke in maart 2024 zal verschijnen.

In 2023 wist Billy meer dan 22 miljoen streams te behalen met zijn eigen repertoire. Met name zijn hits ‘Ontspanje’ en ‘Eiland’ vielen op bij het publiek en werden volop gestreamd. Ook zijn prestaties als auteur bleven ook niet onopgemerkt. Zo won Billy drie Buma NL Awards, ontving Billy gouden platen voor hits als ‘Padellen’ van Turfy Gang en ‘Turk Uit De Kroeg’ van Ammar, maar ook voor de albums van Donnie en Tino Martin. Daarnaast won Billy het RTL-programma ‘De Verraders’, samen met Noor Omrani en Dutch Performante waarin zij streden tegen Kris Kross Amsterdam. Billy zijn nieuwste single ‘Radar’ is vanaf 26 januari beschikbaar op de grote muziekplatforms, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube. Met deze single geeft Billy Dans een voorproefje van wat zijn fans van hem kunnen verwachten in 2024.