Adje – Dat is niet mijn probleem

Na meer dan 15 jaar trekt Acteur Arijan van Bavel zijn Adje pak weer aan! En komt met een nieuw feest nummer! DAT IS NIET MIJN PROBLEEM.

Na een succesvolle start met ludieke filmpjes op Tik Tok (bijna 40.000 volgers) als Adje, kwamen Rene Karst en Edwin van Hoevelaak met een idee om een feestnummer uit te brengen. DAT IS NIET MIJN PROBLEEM, wat wellicht een carnavalshit zou kunnen worden.

Het is bijzonder dat het pak na al die jaren nog steeds past en wat begon met een leuke kreet van Rene en Edwin is nu zomaar een tof liedje geworden. Volgens Arijan: “Verder is Adje altijd in mijn leven gebleven, nog dagelijks word ik herkend op staat, en geven mensen aan dat ze altijd enorm om Adje hebben kunnen lachten”. Destijds keken er meer dan 2,5 miljoen mensen wekelijks naar het Tv programma van Paul de Leeuw en Adje.