Wilfred & Willeke – Voor iedereen de allermooiste dagen

Wilfred en Willeke bundelen wederom hun krachten gezamenlijk in de studio en komen nu met een kerstnummer getiteld “Voor iedereen de allermooiste dagen” dit alles is al ontstaan bij hun opname van een eerder uitgebrachte single “Wat een ander ook zegt” een cover van Andre Hazes.

Dit is al hun tweede duet single in korte tijd en ze voorspellen dat er wel
meer samen gewerkt gaat worden in de studio om meer liedjes samen uit te
brengen tenslotte staan ze beide al meer als 30 jaar vriendschap naast
elkaar ze hebben dus al het nodige samen meegemaakt. Iedereen droomt toch van een mooi en lang vriendschap vooral met kerst willen zij met hun kerstnummer vreugde en blijdschap brengen. Hun eerste kerstnummer samen “Voor iedereen de allermooiste dagen” is een mooi eindproduct geworden met bijbehorende videoclip waarvoor ze afgereisd zijn naar “Tuincentrum de Boet” in “Hoogwoud”. Het nummer is opgenomen in de studio van Roy Otters te Apeldoorn die ook verantwoordelijk is voor de videoclipopname.