Tjeerd zingt over zijn kroeg “De Jutter”

Tjeerd Henstra is de zingende kroegbaas van het Koger Café “De Jutter” op Texel en zingt in zijn nieuwe single over zijn eigen kroeg. Tijdens zijn zoektocht kwam hij op een oud nummer van Antonio Holsken uit en liet er een nieuwe tekst op maken wat over zijn kroeg de Jutter moest gaan.

De nieuwe tekst is geschreven door Teun de Winter en Gerto Heupink heeft er
wederom een verfrissend arrangement van gemaakt. Gerto, waar ik al lange tijd mee samen werk, stelde voor om Daniël Metz de accordeonpartijen in te laten spelen, zodat het meteen een stukje vrolijker zou worden.
En als Gerto dat zegt, vertrouw ik daar blindelings op. Met prachtig koorwerk van Cindy Oudshoorn is het een mooie single geworden, aldus een trotse Tjeerd.
Naast de release van deze single werkt Tjeerd langzaam toe naar een album die
waarschijnlijk in het voorjaar van 2024 zal uitkomen.