THE GOOD LIFE FEDERATION KOMT WEDEROM MET EEN VROLIJKE KERSTPLAAT

Het is weer december en dus is iedereen weer in de Kerst stemming. Dit jaar komt The Good Life Federation weer met een Kerst nummer dat weer vrolijk is en als titel ‘’The Christmas Gift I Need’’ heet.

Als kind wil je graag speelgoed en snoepgoed onder de Kerstboom maar als je ouder wordt dan wil je graag wat anders. Daar wordt in dit nummer ook over gezongen. ‘’Santa I don’t need a candy cane but I need someone to hold, someone to warm me when it’s cold’’ is dan ook een stukje uit de tekst van het nummer.
In de videoclip word dan ook uitgebeeld dat er een brief wordt geschreven aan de Kerstman met vraag om iemand te geven die warmte geeft in de kou en geen zuurstok. Met deze single hoopt The Good Life Federation de mensen blij te maken met het vrolijke deuntje. De plaat staat op de bekende streaming portals en de clip op YouTube.