Sebastiaan – SOS

Het is Sébastiaan wederom gelukt om een idee door producer Frank Verkooyen om te laten toveren tot een plaat waarvan je er geen 13 in een dozijn van vindt. Het betreffende nummer’ SOS’ heeft net iets meer pop- invloeden dan z’n voorgaande singles.

Het maken van muziek omschrijft de Hagenees als werk. Het schrijven van teksten inmiddels als een soort therapie en ook als een uit de hand gelopen hobby. Dat doet hij overigens niet alleen voor zichzelf. Samen met Frank Verkooyen heeft hij ook al voor een aantal artiesten nummers geproduceerd waarvoor Sébastiaan dan verantwoordelijk is voor de tekst en Frank voor de muziek. Sébastiaan: ‘In ‘SOS’ geef ik de eerste twee regels al aan waar het lied over gaat, namelijk dat je zo gek en blind op iemand bent dat je wilt dat ze je ziet.’