Nieuwe single voor Jaap de Bok “Leven zonder jou”

Langzaam maar zeker glijden we het einde van 2023 in en daarmee omarmen wij de warmte en de knusheid van de donkerste dagen en avonden van het jaar. Daar hoort volgens Jaap de Bok, de Waterlandse troubadour, een heel speciaal soort muziekbij: heel ingetogen, gevoelig en warm.

Zijn nieuwe single “Leven Zonder Jou” voldoet als geen ander aan die voorwaarde. Een lied vol verlangen, samen zijn, op elkaar kunnen vertrouwen.
“Leven Zonder Jou” is de nieuwste single van Jaaps album ‘Zilverlingen’ dat in 2022 uitkwam. De clip die bij het nummer is gemaakt, past volledig in de sfeer: een schitterende en gloedvolle zonsondergang als achtergrond van een eenzame troubadour, afgewisseld met beelden van herinneringen van relationeel verlangen en samen zijn; beelden en gevoelens die we allemaal kennen.
Na het album ‘Van de Koude Grond’ uit 2010 liet Jaap de Bok een tijd niets van zich horen. Aan die stilte kwam een einde met het album ‘Zilverlingen’. Net als zijn voorganger toont ook dat album alle facetten van Jaaps muziek met invloeden van pop, rock en latin tot ballads en zelfs gezellige melodieën. Daarom mag ook zeker dit nummer “Leven zonder jou” van dit album niet ontbreken als single.