Nieuwe single Helen Liebers – Samen zijn maar toch alleen

Elk jaar verschijnt er tegen de Kerst wel een single van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers waarin zij haar kerstgedachte kenbaar maakt.

Helen werkt al jaren in de zorg waarbij zij als geen ander geconfronteerd wordt hoe dat mensen met dementie lichamelijk en geestelijk achteruitgaan en steeds meer afstand nemen van de werkelijkheid. Maar ook hoe de omgeving de onmacht voelt en door de onbereikbaarheid veel verdriet heeft. Reden voor haar om het lied “Samen zijn maar toch alleen” in een nieuw muzikaal jasje te steken.
Zij nam het lied jaren geleden samen op met de in 2023 overleden zanger Theo Peters bekend van de formatie The Belcanto’s. Huub Arents produceerde de single en schreef de tekst. Jan Gerrits, vroeger gitarist van de Major Dundee band van Dick van Altena, maakte er een prachtig nieuw arrangement van. Het nummer is te beluisteren op alle streaming en download portals.

https://www.youtube.com/watch?v=vfZYkgXtyVg