Nieuwe single Davy Miller – Ik Speel Jouw Spel Niet Meer

Op elfjarige leeftijd zong hij tijdens een vakantie op Mallorca in een Engelse pub de sterren van de hemel. Zijn ouders waren dermate enthousiast over zijn zangkwaliteiten, dat hij direct na thuiskomst zanglessen mocht nemen.

De ene na de andere talentenjacht volgde, met als hoogtepunt in 1996 het winnen van de grootste talentenjacht van Amsterdam in Café La Bastille. Davy Miller’s optreden op het Leidseplein te Amsterdam voor 45.000 mensen was twee dagen achtereen te zien op de lokale zender AT5.

Davy, geboren in Amsterdam uit Nederlands-Duitse ouders, stond tussen 2001 en 2023 drie dagen per week in een bekend Amsterdams café de mensen te entertainen. In mei 2004 stond hij vier dagen in de Arena in het voorprogramma van René Froger. Tevens was hij ook te zien in de tv-programma’s “Puur Froger” (SBS 6) en “Awick” op AT5.

In 2023 geeft Davy prioriteit aan zijn optredens door geheel Nederland en is hij is maandelijks te vinden in de cafés “Pikketanissie” en “Keetje Tippel”. Ook is hij dagelijks samen met Jeroen Hamer in de studio “Pro Recordings” te vinden waar ze samen werken aan nieuw werk voor Miller maar ook producties voor anderen. Tijdens dit proces werd de nieuwe single ‘Ik Speel Jouw Spel Niet Meer’ geboren en ondanks dat er andere tracks al klaarliggen besloten de twee om deze ballad meteen uit te brengen.

Ik Speel Jouw Spel Niet Meer’ is een gevoelige track geworden over liefdesverdriet, en door de blues invloeden en de live instrumenten is het een liedje geworden waar zowel Jeroen als Davy erg trots op zijn.