Marco Tomassen komt met nieuwe single “Als m’n biertje maar weer schuimt”

Marco Tomassen is een ras entertainer die vanaf zijn jeugd al intensief bezig is met muziek. Hij werd hierin begeleidt en gecoacht door een vakdocent van het Utrechtse conservatorium. Orgel, keyboard en drums waren de instrumenten waarmee hij muziek maakte maar zingen is echt zijn passie.

Na een tijdje geen singles uitgebracht te hebben heeft Marco eindelijk weer op verzoek van zijn fans en volgers een gezellige meezinger opgenomen. “Als m’n biertje maar weer schuimt” het is een positief nummer puur sang. Een nummer wat het de komende tijd en zeker met Après-ski feesten en carnaval erg goed kan gaan doen, want wij willen dan maar 1 ding “Als m’n biertje maar weer schuimt”
Door zangcoach Babette Labeij heeft hij echt de smaak te pakken gekregen en heeft vervolgens na elders ervaring te hebben opgedaan Zing-Entertainment opgericht. Marco heeft in 2014 zijn eerste single uitgebracht genaamd ”Samen door het leven” en in 2015 voegde hij nog 2 nummers toe aan zijn repertoire genaamd ”Quiere Quapa Quiero” en ”Vaderstrots”. Na deze 3 mooie nummers uitgebracht te hebben en alle mooi reacties besloot Marco om zijn passie te volgen en bracht vervolgens nummers uit als ”Het is hier geweldig” ”Je hart is weer op jacht” deze single heeft zelfs een top 24 notering gehaald bij HitsNL en ”Alles wat ik doe” en nu dus “Als m’n biertje maar weer schuimt”.