Marco Talsma – Onmisbaar

De hoofdrol speelster van zijn leven, is zijn moeder het begin van zijn Puzzel! Het zingen van Nederlandstalige muziek is iets wat Marco Talsma in huiselijke kring al vele jaren graag doet, en mee is op gegroeid.

Na zijn eerste nummer “Ga nooit meer van huis”, werd het tijd voor een eigen nummer. Een nummer waarvan hij al wist die ga ik ooit maken. Iets wat hij zelf heeft meegemaakt 35 jaar geleden toen hij nog een jong mannetje was verloor hij zijn moeder, zijn alles, zijn wereld stortte in. Daardoor hij geen afscheid meer heeft kunnen nemen van haar, op het moment dat zij om hem vroeg, het heeft altijd een grote inpackt op hem gehad! Dit was het begin van de Puzzel, zoals Marco zelf zegt. Hij ging eerst op zoek naar een producer via Priscilla Ophof kwam hij bij Richard Poot terecht die hem in contact bracht met John Collee voor het schrijven van de tekst, samen met zijn vrouw Kitty, zijn John en zij tot dit nummer gekomen ONMISBAAR.