Josje zingt over de “Straatmuzikant”

Vele luisteraars zullen het wel kennen, een straatmuzikant. Of je nu in het buitenland op vakantie bent of gewoon in ons eigen mooie Nederland, bijna overal zie je de straatmuzikant wel ergens staan of zitten.

Met de titel “Hij is een straatmuzikant” verteld Josje het verhaal over deze man.
Als hij loopt over straat en ergens zijn instrument pakt en gaat spelen, dan pas is hij in zijn element. De mooie klanken laat hij graag horen aan een ieder die het horen wil, en vaak zit er achter de straatmuzikant een verhaal en dat weet Josje dan ook mooi te vertellen in haar single.
Josje is al vele jaren actief als zangeres, het begon ooit als 12 jarig meisje dat zij met liedjes mee mocht zingen op de Geheime zender van haar vader. Haar ontdekking is geweest toen zij 16 jaar was en al snel volgden er singles. Deze nummers zullen bij de echte liefhebber van piratenmuziek en de Nederlandstalige muziek zeker bekend in de oren klinken met titels als “Als sterren konden spreken” -”Wat is het leven zonder jou” en het prachtige nummer “Zilveren vogel” wat zij in 2014 opnieuw in een remix heeft uitgebracht
Na een aantal jaren succesvol te hebben opgetreden in heel Nederland, werd het stil rond zangeres Josje. Na deze stilte kwam Josje terug met het album “De Rozentuin”, een album met 12 nieuwe nummers. En nu aan het eind van 2023 met deze prachtige single “Hij is een straatmuzikant”.