Jessey Fields – Dansen in m’n eentje

Jessey Fields betreedt de Nederlandse muziekscene met krachtige (solo)debuutsingle “Dansen In M’n Eentje” . De opkomst van Jessey Fields begon met een aantal opvallende covers op Instagram, waarvan één de aandacht trok van niemand minder dan Henk Dissel. Dit leidde tot een bijzondere samenwerking, resulterend in het prachtige duet “Tijdbom,” geproduceerd door de ervaren Marcel Fisser en Edwin de Groot.

Het feit dat Jessey Fields de kans kreeg om samen te werken met zulke gerenommeerde professionals, is een duidelijk bewijs van haar vastberadenheid om haar muzikale reis naar nieuwe hoogten te brengen. Haar toewijding aan het vak en haar unieke artistieke reis, gevormd door een achtergrond in topsport, waaronder taekwondo, dans bij Lucia Marthas en talloze uren in de studio, getuigen van haar doorzettingsvermogen. Met haar unieke stemgeluid, indrukwekkende dansvaardigheden en vastberadenheid belooft Jessey Fields een verfrissende toevoeging te worden aan de Nederlandse muziekwereld.