JEFFREY HEESEN – “LIVE IN 013”

Het is zover! Jeffrey Heesen released live album van de uitverkochte show in 2022 in 013!  Deze show gaat de boeken in als één van de absolute hoogtepunten tot nu toe in de carrière van Jeffrey Heesen.

Nu kan iedereen er weer opnieuw van gaan genieten door deze release en terug te gaan naar deze mooie avond. En voor de mensen die er niet bij zijn geweest, zij kunnen horen wat ze gemist hebben.

Met zijn 16-koppige live band ging het dak eraf in 013 Tilburg! Met zijn eigen hits als Bailando, Mag Ik De Zon Laten Schijnen, M’n Engel en natuurlijk de successen met Brace als Van Mij Alleen, Kadootje en Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf was het een groot feest! Maar ook met zijn vertolkingen van eigen favorieten als een Willy Alberti medley, een René Froger medley en liedjes als Bring It On Home To Me en Tutti Frutti verbaasde hij vriend en vijand!