Het muzikale kerstgevoel van Jo Smeets heet “Vrede”

Jo Smeets is een singer & songwriter uit het Zuid Limburgse Kerkrade en geeft zich absoluut bloot in zijn songteksten. Deze zijn vaak autobiografisch maar ook actueel over recente gebeurtenissen.

In zijn nieuwe Engelstalige X-Mass songs staat een thema hoofdzakelijk centraal en dat is Vrede, gevoed door de diverse oorlogen en conflicten op deze aardbol. Ook naastenliefde, wederzijds respect en fatsoen zijn waarden die we regelmatig terugvinden in zijn eigen teksten. Jo zingt en schrijft in liefst 6 talen en verschillende dialecten, daarbij maakt hij ook als gitarist in diverse genres ‘Instrumental’ songs.

Jo houdt zelf van veelzijdigheid en zingt en schrijft in diverse genres, zoals o.a. Country, Rock, Pop, Ballad, Reggae, etc. Als songwriter schrijft hij ook voor andere artiesten en wordt ook vaak gevraagd als studiomuzikant. In zijn muzikale kerstboodschap zingt Jo over zijn eigen gevoelens die belangrijk voor hem zijn en die hij ook graag met de wereld wil delen! Zoals o.a. in: ‘Peace for Christmas’, ‘Christmastime, such a wonderful time’ en ook het vrolijke meezingnummer ‘Hey Hey Christmas Day’!! Verder nog de track ´Another lonely Christmas, without you´