Het Feestkanon – ’t is hier een zootje

Deze muzikale duizendpoot heeft in het verleden al een scala aan liedjes geschreven. Zijn ideeën en inspiratie voor zijn liedjes komen vaak bij hem naar boven tijdens het toeren met zijn auto. Daar legt hij de stukjes van de muzikale puzzel bij elkaar. De tekst en vervolgens de melodielijn werkt hij dan verder uit op zijn keyboard en gitaar in zijn studio.

Zijn nieuwe hilarische single ” ’t Is Hier Een Zootje” zal met carnaval uit alle speakers knallen. Brengt je het verrassende onderwerp van deze feestplaat je al niet op de benen, dan is het wel de opzwepende melodie die jou de polonaise mee in trekt. Voor het schrijven van deze feestplaat, kwamen bij Davy de verhalen naar boven, waar bekenden van hem vaak over vertelden. Het kamperen zonder kleren op een naturistencamping en de feesten die ze daar beleefden. Davy werkte deze feesthit verder uit en legde de demo neer bij producer Frank Verkooyen, hij wist ook voor deze feestkneiter weer een te gek en feestelijk arrangement te schrijven