Henri van Velzen steekt oud lied van André van Duin in een nieuw jasje.

Henri van Velzen, een groot fan van André van Duin, heeft een oud lied van André weer nieuw leven in geblazen. De meeste mensen kennen het lied van Vader Abraham getiteld: ”De C klasse” wel. Een lied met een boodschap voor oudere mensen die naar een bejaardenhuis en of verzorgingstehuis gaan.

Vroeger was het zo dat de mensen met veel geld “De A-Klasse” waren, terwijl mensen die minder te besteden hadden in “De C-Klasse” terecht kwamen. Vader Abraham heeft ooit dit lied bezongen en André van Duin heeft in 1974 hierop een schitterende parodie op gemaakt.
Henri heeft zijn vaste producer Martin Sterken ingeschakeld om de productie hiervan te doen. Martin heeft overigens ook alle andere producties voor Henri gemaakt zoals: “4 vrienden”, ”Bella Balkonia”, “Een vriend is pas een vriend”en diverse andere bekende songs. Hij weet als geen ander hoe een Henri van Velzen lied zou mogen klinken.
De videoclip zal binnenkort worden opgenomen met zijn eigen vertrouwde cameraman en vriend William te Kate van William Cross Media.