Heino keert terug naar Nederland voor Festival der Liebe!

De iconische Duitse Schlagerzanger Heino zal op 5 en 6 april 2024 in Ahoy Rotterdam weer schitteren op het Nederlandse podium tijdens Festival der Liebe, het Duitstalige festival dat wordt georganiseerd door Chantal Janzen en Jan Smit.

“Muziek draait voor mij om echte verbinding met elkaar, ik kijk er dan ook enorm naar uit om eindelijk weer in Nederland op te treden tijdens Festival der Liebe, waar we met elkaar de liefde voor Duitse muziek delen”- Heino

Over Heino

Het was voor Heino een bewogen jaar, recent verloor hij zijn echtgenote en kort daarop kreeg hij een auto-ongeluk. Wij zijn dan ook meer dan vereerd dat Heino bij ons op het podium zal schitteren. Op zijn 80e besloot Heino te stoppen met zingen en gaf een grote afscheidstour, ook in Nederland deed hij toen maar liefst tien zalen aan. Zijn carrière is nu, zo’n vijf jaar later echter nog niet voorbij, dus keert de grootste Duitse volkszanger terug naar Nederland voor een exclusief optreden tijdens Festival der Liebe. Heino is één van Duitslands bekendste volkszangers en zijn grootste hits variëren van zeemansliederen tot echte ‘schlager’-krakers. In het midden van de jaren 70 had hij zijn grootste hits Blau blüht der Enzian en Die schwarze Barbara.

Over Festival der Liebe

Met Duitsland liefhebbers Chantal Janzen en Jan Smit wordt het publiek meegenomen op een muzikale reis naar onze Oosterburen. Verwacht een spectaculaire show met de grootste Duitstalige hits, de klassiekers, de meezingers en bijzondere muzikale samenwerkingen tussen de artiesten. Naast Chantal en Jan schitteren op het podium ook Das Coen und Sander Fest, Dennie Christian, Dj Ötzi, Donnie, Frans Bauer, Heino en Marco Schuitmaker. Tickets voor Festival der Liebe zijn nu te koop via festivalderliebe.com