Gino Graus – De Trein Kan Niet Remmen

De Nederlandse feestartiest Gino Graus staat op het punt om het komende ski-, carnaval- en feestseizoen op zijn kop te zetten met zijn nieuwste single: ‘De Trein Kan Niet Remmen’! Vol enthousiasme en energie belooft Gino ons een absolute knaller die alle kroegen zal veroveren.

Gino Graus, bekend van hits als ‘Dolores’ en ‘Schatje Wacht’, weet als geen ander hoe hij de feeststemming moet aanwakkeren. Met zijn kenmerkende stijl weet hij moeiteloos het publiek te betrekken en ze te laten dansen en zingen alsof er geen morgen is. Deze maand zal hij opnieuw bewijzen waarom hij een van de meest gezellige artiesten is in de Nederlandse muziekwereld. ‘De Trein Kan Niet Remmen’ is een aanstekelijk nummer dat onmiddellijk in je hoofd blijft hangen. Het combineert meeslepende beats met pakkende teksten die iedereen in beweging zullen brengen. Bereid je voor op een wilde rit vol vrolijkheid en laat je meevoeren door de feestelijke melodieën van Gino Graus.