Fenna Ramos is volop bezig met de voorbereidingen voor hét feestje van het jaar!

Fenna Ramos brengt binnenkort twee betoverende kerstliedjes uit: ‘7 Nachtjes’ en ‘Kerstdiner’.

In ‘Kerstdiner’ deelt Fenna haar feestelijke enthousiasme, zingend over het versieren van haar huis, het kiezen van de perfecte outfit en de gezellige chaos in de keuken. Maar uiteindelijk draait alles om aanschuiven voor een onvergetelijk ‘Kerstdiner’.
Nog maar ‘7 Nachtjes’ slapen tot het kerst is… Het tweede nummer is een meeslepende cover van Aliyah’s originele song. Fenna Ramos neemt je moeiteloos mee in de feestelijke sfeer en de opwinding die kerst met zich meebrengt. Ze kan zelf bijna niet meer wachten, nog slechts ‘7 Nachtjes’ te gaan!

 

cornelismusic.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial