Feestelijke Kerstprimeur van Medley’s Angels!

De kerst-single-videoclip-release-party van het nummer ‘Christmas Girls’ is een feit. Deze feestelijke presentatie vond plaats in Sir Winston Club Rijswijk.  ‘Christmas Girls’ is een cover van Billy Joel’s hit ‘Uptown Girls’. Lekker herkenbaar en geheel op eigen wijze vertolkt door Medley’s Angels.

MEDLEY’S ANGELS
Deze zeer getalenteerde dames die hun mannetje staan in deze productie zijn de zangtoppers Janey Rowen, Dee en Jamie, de danssensaties Jennifer, Jorinde en Savanny van Thea Adelaar en de trompetheldin Jackie-T. Allen vrijgevochten meiden met een aantrekkelijke uitstraling!
JOHN MEDLEY
John Medley! Wie kent ‘m niet… Ons gezellige Haagse feestbeest die nooit stil kan zitten. Het hele idee is uit zijn koker ontstaan en hij is, zoals gewoonlijk, weer aardig op dreef geweest met de complete productie! Samen met zijn team zijn alle toeters en bellen uit de kast getrokken om dit feestelijke project tot een succes te laten worden. En John kennende heeft hij er geen gras over laten groeien.
VIDEOCLIP
De clip-opnames vonden plaats in de uithof Den Haag. Deze perfect passende locatie was geheel in kerstsfeer ingericht. Naast de ‘Angels’ waren uiteraard de vrolijke kerstman met zijn elf prominent aanwezig. Met nog enkele figuranten is alles opgenomen door cameraman Ron Schmid (bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6). Ook een speciale rol hierin was weggelegd voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij heeft met zijn team, special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten de clip een spectaculaire invulling gegeven.
Kortom, John Medley Heeft, mede dankzij ondersteuning van zijn team en sponsors, alles weer goed voor elkaar met de invulling van dit nieuwe kerstproject… Dus… kom donderdag 7 december gezellig naar Sir Winston Club Rijswijk en beleef de mooiste kerst-single-videoclip-release-party van het jaar! De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk!