Fans van Mike Peterson razend enthousiast over de ‘Unplugged’ sessies.

Een leuk idee voor zijn socials, groeit inmiddels uit tot een succes. Mike Peterson kondigde onlangs zijn ‘Unplugged’ EP aan waarin de zanger 7 weken lang, oude hits op geheel eigen wijze in het Nederlands brengt.

Met de track ‘Samen Zijn We Eén’ maakt hij meteen veel indruk en ging viraal op TikTok en Instagram. “Ik word overspoeld met mooie en lieve reacties van mensen over hoe mooi ze deze versie vinden. Natuurlijk hoop je altijd te raken met je muziek, maar dat dit zo lijkt te ontploffen nu had ik niet verwacht. Mensen willen zelfs al dat ik het op hun bruiloft kom zingen. Hoe mooi is dat” aldus de zanger.
Deze week brengt hij een unieke interpretatie van de bekende klassieker ‘For Once In My Life’. Geniet van deze cover met als titel ‘Wanneer Je Me Zegt’.

cornelis music
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial