Emile Baars – Voor iedereen

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Hij was enorm enthousiast, dus dat smaakte al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle 9 musical voorstellingen van Cantante.

Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werken in een horeca gelegenheid. Dat had zo zijn vervolg In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als vervolg in 2016 zijn eerste cd single “Hey jij” en in 2020 zijn tweede CD single “Leven” en in 2022 zijn derde CD Single “Chillin’ op Aruba”. Inmiddels is de 4e CD single “VOOR IEDEREEN” geschreven door Tony Neef, verschenen