Debuutsingle van Jacqueline Veldmeijer – Jij en Ik

Jacqueline Veldmeijer, 34 jaar oud en geboren in Leiden begon als klein meisje al met zingen. Jacqueline zong niet alleen thuis op haar kamer met een bus deodorant voor de spiegel, maar deed ook veel mee aan amateur musicals. Ondanks het feit dat Jacqueline als talent werd gezien heeft ze er nooit iets mee gedaan en kwam haar muzikale carrière stil te liggen.

2 Jaar geleden trouwde Jacqueline met haar man en voor de bruiloft wilde ze iets speciaals doen. Ze besloot toen om ‘Thinking Out Loud’ op te nemen en dit inclusief clip op haar trouwdag af te spelen. Jacqueline zegt hierover: “In die 10 jaar dat ik al een relatie had wist mijn man niet dat ik zong. Totdat het afgespeeld werd kreeg ik eerst de vraag: playback je nu? Waarop mijn antwoord was nee dit ben ik.”

Jacqueline kreeg veel complimenten van haar gasten en de aanmoediging om hier iets mee doen.

Karl van Blue Motion Media, die de bruiloft filmde, produceert veel videoclips en vertelde hoe Jacqueline dit moest aanpakken. Direct hierna dook Jacqueline de studio in met Peter La Haye die haar debuut single ‘Jij En Ik’ schreef. Het liedje is speciaal geschreven voor haar man, maar Jacqueline wil ook iets aan anderen meegeven. Ze zegt: “Vecht voor elkaar en geef niet snel op. Soms lijkt het simpel, soms is er een strijd die liefde tot in de eeuwigheid. Koester wat je in handen hebt.”

Ambities voor de toekomst heeft ze nu nog niet echt, laat alles op haar af komen en kijkt waar het naartoe leidt.