Bryan Jongsma – Smoorverliefd

In een gesprek tussen Bryan Jongsma en Ronald Visch kwam natuurlijk ter sprake dat zijn naamsbekendheid vanwege het uitbrengen van z’n vorige single ‘Ik zie je weer in Spanje’ enorm is gegroeid. Ronald gaf verder aan dat het moment om nog verder te groeien binnen handbereik ligt als hij zou gaan werken aan een eigen sound gepaard met een originele splinternieuwe single.

Omdat dat voorstel bij Bryan in goede aarde viel nam hij wederom contact op met producer Laurens van Wessel. Samen met tekstschrijver Tommy Lips heeft hij voor Bryan de op maat gemaakte single ‘Smoorverliefd’ geproduceerd.  Bryan: ‘Het is altijd maar de vraag of het aanslaat bij het publiek. Dat heb jezelf niet in de hand, maar toch heb ik het gevoel dat ‘Smoorverliefd’ de potentie heeft om in de hitlijsten te komen. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn heeft Laurens van Wessel verwerkt in dit lied. Hij heeft een superleuk feestelijk nummer gemaakt dat perfect bij mij past. Het is een echte kroegenkneiter en zeer geschikt om een polonaise op te lopen.