Bertjan wil betekenis geven en troost brengen met kerst single getiteld “Kerst zonder jou ” .

“Bertjan” wilt met zijn kerstsingle getiteld “Kerst zonder jou” een betekenis geven aan andere of troost bieden die dat nodig heeft. Kerst is een mooie periode maar ook een droevige periode voor een ieder die een dierbare is verloren.

Zelf houd Bertjan ook van kerstnummers die hij dan ook aan heeft staan tijdens de feestdagen op 24, 25 en 26 december. Kerst vind hij zelf de mooiste tijd van het jaar die hij graag met zijn vrouw en familie samen viert. Dit nummer is tot stand gekomen nadat Bertjan tegen ze vrouw zei: “Gaan
we eens een kerstnummer schrijven”. Samen met zijn vrouw wilde hij een kerstnummer schrijven die echt voor iedereen bedoelt kan zijn. Een eigen kerstnummer schrijven met een betekenis en ook nog eens mensen troost kan bieden dat ging niet zo eenvoudig maar na een avondje
schrijven op een kladblok kregen ze aan het eind van de avond toch een mooi stukje tekst op papier met als titel “Kerst zonder jou”. Nu hadden ze natuurlijk nog enkel een melodielijn nodig en hierbij kwamen ze uit bij producer “Roy Otters” uit “Apeldoorn” waar ook deze single is opgenomen in de studio van “Anro Productions”. Deze single is te beluisteren op alle portals en deze zal gepromoot worden door “Bertie Verplak”. Verder is de hoes ontworpen door Jan en Petra dat zijn twee goede vrienden die heel veel voor “Bertjan” doen en ze gaan ook vaak mee naar optredens. Deze mooie eigen geschreven kerstsingle komt uit op het label van “Anro Productions” en zal vanaf vandaag overal te beluisteren zijn.