Arjan van Zanten & Henk Kamphuis zingen over hun kerstgevoel.

De collega zangers Arjan Van Zanten en Henk Kamphuis, tevens vrienden van elkaar, hadden tijdens de artiestenreis naar Turkije het idee gevat om een kerstsingle te gaan opnemen.

In overleg met hun vaste producer Jordan zijn ze naar de studio’s van ANRO Productions getogen, waar eigenaar Roy Otters een mooi arrangement heeft gemaakt op de tekst van Arjan van Zanten met als titel “Kerstgevoel”. De heren hebben daarop het nummer ingezongen en zijn gelijk met Roy Otters aan de slag gegaan voor de videoclip. Hiervoor dankt producer Jordan zijn collega Roy, daar de vaste crew van Future Films helemaal volgeboekt waren. Dankzij hem konden de opnames alsnog plaatsvinden. Het resultaat mag er zijn, de videoclip verwoord het kerstgevoel van Arjan van Zanten en Henk Kamphuis. De single komt uit op het label van Double You Music NL.

Willem de Bie Music Promotion