Zangeres Mandy – Volle kracht vooruit

De uit het Twentse kerkdorpje Lattrop afkomstige zangeres geniet van haar optredens en probeert haar publiek de tijd van hun leven te bezorgen. Mandy heeft naast haar zangkwaliteit ook de goede looks om succesvol te zijn. Met haar levensmotto “Doe het nu, het leven wacht niet”, geeft ze aan dat ze nu leeft en alles eruit wil halen wat erin zit.

De titel van haar nieuwe (autobiografische) single ‘Volle kracht vooruit’ zegt genoeg. De melodielijn is gebaseerd op het nummer ‘1000 Träume Weit’ van Anna-Maria Zimmermann. Voor de tekst en het arrangement is producer Gert Ekkelboom van Ekkelboom Music uit Haaksbergen verantwoordelijk. Mandy: ‘Omdat ik goede berichten had gehoord over Gert Ekkelboom nam ik contact met hem op om over mijn debuutsingle te praten. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf ik aan dat ik graag een liedje wilde hebben dat mensen motiveert om uit een donkere periode te kruipen om het licht aan het einde van de tunnel te kunnen blijven zien. Met andere woorden, niet bij de pakken neer gaan zitten en er vol gas tegenaan gaan. Mijn doel is om twee keer per jaar een single uit te brengen. Ik ben ook zeer benieuwd naar de reacties die ‘Volle kracht vooruit’ zal opleveren.