Single “Meziek oet de Fabriek” voorproefje concert

De Fabriek is een gelegenheidsband bestaande uit Dik Pomp – Harm Tabak – Be Schmaal en Roeof van der Velde. Ze hebben een single uitgebracht met als titel “Meziek oet de fabriek”. En zoals de titel al doet vermoeden is het opgenomen in studio De Fabriek te Veendam en is geschreven door Harm Tabak en Roelof van der Velde.

De single is een voorproefje van het concert welke op 8 december wordt gegeven in Theater Van Beresteyn te Veendam. Naast eerder genoemde artiesten zullen optreden Sproakwoater, Krzysztof Groen, Alex Luttjeboer,  Irene Wilkens, Fries Wolma, Bart Kruizinga en Evert Kruizinga, Eltje Doddema, Hennie Dolsma en Benni Drent. Als gast van buiten de fabriek komt Dion Bouwes, de zanger van de band Steernvanger, langs.
Kortom een avond  die je niet mag missen als je liefhebber bent van de streektaalmuziek en van het Gronings in het bijzonder.

Meer informatie over het concert is te lezen op www.vanberesteyn.nl/programma/defabriek/
En de single “Meziek oet de Fabriek” is te downloaden en te streamen via de welbekende portals.