Presentator RTL4 programma “Life is Beautiful” akkoord met RoodHitBlauw

Naast een indrukwekkende carrière als TV-maker is Michael presentator van het RTL4 programma Life is Beautiful. Na een goed gesprek op kantoor in Nijkerk zal RoodHitBlauw het management en de boekingen van Michael Bakker per direct gaan verzorgen.

Met zijn Elvis Presley act trad Michael op in diverse landen waaronder Cuba, Mexico en zelfs in Amerika op het landgoed van The King zelf. Ook heeft Michael diverse optredens verzorgd in Hollywood waar hij in 2021 drie weken heeft gewerkt.  Naast een 35 minuten durende Elvis show compleet in jumpsuit heeft Michael ook een muzikale set met gezellige meezing nummers in de sfeer van de Toppers. Geschikt voor elk café feest, sportkantine of bruiloft.
Tevens is Michael in te huren als presentator van elk denkbaar evenement.

Ronald (RoodHitBlauw):
Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Michael Bakker zich heeft aangesloten bij ons label. Michael neemt veel ervaring mee en we zien er naar uit om zijn muzikale carrière tot stand te brengen.