Paul de Laat – Meer of Minder… (Polonaise?) – Carnaval 2024

Door de onverwachte aardverschuiving in de politiek waar Geert Wilders plots de grootste partij werd, is de feestknaller “Meer of minder” opeens heel actueel en hot! Een fantastische après-ski knaller met een heel hoog meezing gehalte die draait om de kreet; “Meer of minder” die Wilders destijds veel stof deed oplaaien, maar dan in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen!

De single is te vinden in alle download en streaming portals via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is de fantastisch gemaakte animatie videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations. Met de single “Meer of minder” zorgt Paul de Laat zelf voor een aardverschuiving met een geweldige feestplaat en dito videoclip die je na 1x horen al meezingt!