Nieuwe kerstsingle van Trijntje Oosterhuis feat. Alain Clark

What U Doing For Christmas’ is de nieuwe kerstsingle van Trijntje Oosterhuis feat. Alain Clark. Vanaf vandaag, vrijdag 17 november is het nummer beschikbaar op alle download platforms en mag de video worden gedeeld!

Trijntje en Alain schreven het nummer samen. “Ik heb vaker met Alain samengewerkt en we hebben altijd al een klik gehad. Vaak hadden we binnen een kwartier een nieuw liedje en knetterde de energie eraf”, zegt Trijntje. “Het nummer weerspiegelt de kerstsfeer van onze jeugd, warm, spontaan met familie en vrienden en altijd met muziek. Iedereen is welkom en zingt of speelt mee. We zijn allebei opgegroeid met soulmuziek en wij vonden het wel eens tijd voor een soulful christmas liedje!”.

De single is meteen de kick off van de serie Soulful Christmas with Trijntje & Friends concerten die Trijntje dit jaar rond Kerst organiseert. Van 27 t/m 30 december wordt de Amsterdamse Dominicuskerk vier avonden omgetoverd in een winter wonderland en ontvangt Trijntje iedere avond één van haar muzikale vrienden om samen haar favoriete kerst classics in soulvolle (gospel)uitvoeringen te vertolken (info & tickets).