Joël Domingos – Grote Dromen, Klein Dorp

Joël Domingos (1995) is een Nederlands-Kaapverdiaanse zanger, rapper, en songwriter-producer. Met allerlei kleuren uit verschillende genres weet Joël Domingos zijn muziek te vermengen tot een nieuwe, frisse, eigenzinnige stijl: pop meets hip-hop in een arthouse.

Met soulvolle zang, aanstekelijke pophooks, hip-hop flows en authentieke Kaapverdiaanse ritmes heeft Joël Domingos een unieke stijl. Zijn aanstaande album is een manifest voor dromers; zij die niet conformeren aan wat de wereld hen oplegt of van hen verwacht. Het album raakt thema’s als zelfgeloof, bi-culturaliteit, (wan)hoop, vasthoudendheid en liefde. Joël Domingos werkt momenteel hard aan de afronding van zijn debuutalbum ‘Dromers Slapen Niet’. Abonneer je op het kanaal van Joël Domingos voor official music videos, official audio, lyric videos, docu’s, live optredens en behind-the-scenes content.