Jimmy van Zetel – Ik kwam jou tegen

De lancering van ‘Ik kwam jou tegen’ kan voor nieuwkomer Jimmy van Zetel wel eens heel goed uitpakken. Op het moment dat de 31-jarige uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige entertainer de befaamde The Boom! Music Studio instapte, had hij nog geen idee welk lied hij zou gaan opnemen.

Heel toevallig kwam Imca Marina even later ook de studio van Frank Verkooyen binnen wandelen en het bleek dat zij de vorige single ‘Als ik jou daar zie’ van Jimmy kende, omdat ze vaak in ‘s-Hertogenbosch vertoeft. Imca Marina had voor Jimmy het idee om een liedje van Lytse Hille te coveren. Toevallig liep Frank Verkooyen ook met deze gedachte rond. Hieruit is het nummer ‘Ik kwam jou tegen’ naar voren gekomen. Met dit ‘gouden’ idee zijn Frank en Jimmy aan de slag gegaan. Men kan niet anders concluderen dat dit een gigantische klapper is geworden. Dit kan zo maar zijn landelijke doorbraak worden.