Jeffrey Parmentier, Vinzzent, Dylan – Hey Parmentier!

Haal die trompetten maar tevoorschijn, want het is tijd voor de debuutsingle van Jeffrey Parmentier. Een samenwerking met Vinzzent en Dylan. Na zijn stijgende populariteit in de coronaperiode, zet tiktokker Jeffrey Parmentier zich nóg meer op de kaart als entertainer met de knallende feestplaat ‘Hey Parmentier!’

Na een lange zoektocht om een nummer te vinden dat echt bij hem paste, kwam Jeffrey in contact met het schrijversduo Vinzzent en Dylan. Vanaf moment één zat de sfeer erin en was het duidelijk wat de plaat nodig had. De geweldige naam Parmentier en een flinke dosis van Jeffrey’s trademark Trompet!

Ze zijn de studio ingedoken om een plaat te maken waarin ze alle drie het allerbeste van zichzelf kunnen laten horen. ‘Hey Parmentier!’ draait natuurlijk om het wild maken van het publiek met zijn trompet en de boel op z’n kop zetten. Want als híj gaat spelen, gaat iédereen bewegen!