Huub van der Lubbe zingt ‘De Onmogelijke Droom’, zijn eerste single na De Dijk.

Na vier decennia stopte Huub van der Lubbe vorig jaar met De Dijk. Nu, precies een jaar na De Dijk’s laatste optreden, maakt Huub van der Lubbe zijn entree in de wereld van het musicaltheater.

Op zondag 17 december a.s. gaat De man van La Mancha in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In deze musical speelt hij de hoofdrol van Don Quichot, een kleurrijke en expressieve idealist, die ons leert dat je het leven niet alleen hoeft te zien zoals het is, maar ook hoe het zou kunnen zijn. Het nummer ‘De Onmogelijke Droom’ is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify. Meer informatie over De man van La Mancha is te vinden via www.manvanlamancha.nl  

De man van La Mancha met Huub van der Lubbe als Don Quichot

Van december 2023 tot en met juni 2024 te zien in: De Meerpaal – Dronten DeLaMar – Amsterdam Toon Hermans Theater – Sittard Theater Heerlen – Heerlen Wilmink Theater – Enschede Stadsschouwburg – Nijmegen Theater de Vest – Alkmaar Martiniplaza – Groningen Chassé Theater – Breda Amare – Den Haag Schouwburg Het Park – Hoorn Theater Orpheus – Apeldoorn Parktheater – Eindnhoven Nieuwe Luxor Theater – Rotterdam Stadsschouwburg – Haarlem