Duo Twente laat u genieten van “Deze kerst”

De Single “Deze Kerst” is van oorsprong geschreven voor Alie Schutte, met wie ik ten heden dage “Duo Twente” vorm.

Via mijn vrouw Kristen kwam ik in contact met Alie die mij een liedje van haarzelf liet horen
genaamd “Wij blijven altijd bij elkaar”. Ik begon spontaan de 2de stem mee te zingen en dit klonk naar onze mening zo goed dat wij als een duo het liedje gingen opnemen en zo is” Duo Twente” ontstaan.
Ook lag het liedje “Deze Kerst” op de planken voor Alie, maar de plannen werden al snel gewijzigd en we besloten om het nummer samen uit te brengen onder de naam” Duo Dominique & Alice”. Het is in december 2020 uitgebracht, midden in de Corona tijd, en helaas heeft het liedje door deze roerige tijd niet de aandacht gehad die het verdiende naar onze mening.
Nu, in 2023 willen wij het nummer opnieuw uitbrengen zoals hij origineel ook was uitgebracht in 2020, maar nu met onze nieuwe naam “Duo Twente” en hopen dat het nu meer bereik krijgt bij de radiostations en de vele fans. Tot slot beloofd ‘Duo Twente” enthousiast, dat er nog meer leuke dingen in het verschiet liggen rond april/ mei volgend jaar. Wat dat is…dat blijft nog even een verrassing!

https://www.youtube.com/watch?v=jPwGZ1dUKQ0