Dennis Hendriks – ‘Het Dörp Waor Ik Geboren Ben’

Na zijn vorige singles ‘Waj Zien Is Waj Kriegen’ en ‘Drankorgel’ presenteert ZUN Music de nieuwe single van Dennis Hendriks – ‘Het Dörp Waor Ik Geboren Ben’.

Dennis neemt je mee naar een dorp zoals we die langs de oostgrens van het land zo goed kennen. Het gaat over de sfeer, de herkenbaarheid en het gevoel van het naoberschap in een dorp. “Je bent altijd trots op waar je vandaan komt, en dat zal nooit veranderen” Aldus Hendriks”

Hendriks schreef het nummer samen met Roy Keuter. De twee vrienden haalden op een avond herinneringen op aan hun geboortedorp. Voor Hendriks is dit Rolde en voor Keuter is dat Barger-Oosterveld. Ze kwamen erachter dat ze veel overeenkomsten hadden en dat ze dat gevoel ook direct met elkaar konden delen. Dat zorgde ervoor dat 2uur later ‘Het Dörp (waor ik geboren ben)’ op papier stond. De muziek van het nummer maakten de mannen samen met Rowdy Prins. Jason Staal nam de piano voor zijn rekening.

ZUN Music

De single wordt uitgebracht onder hun eigen muziek label, ZUN Music.  ZUN Music bracht o.a. de singles van; Dreènts Liedtiesfestival winnares Lisa Harms en Sister Sister.  ‘T Dörp (waor ik geboren ben) is vanaf 6 November te beluisteren via alle streamingsdiensten.